Nachtergaele Kristof, uw montagebedrijf

Opstart Nachtergaele Kristof bvba

Nachtergaele Kristof bvba is een montagebedrijf dat is opgestart in 1998 in Kruishoutem. Van daaruit zijn wij gestaag gegroeid van een familiebedrijf naar een middelgrote KMO. Door die groei ontstond er een plaatsgebrek en zijn wij verhuisd van Kruishoutem naar het bedrijvenpark Coupure in Oudenaarde.

Onze specialisatie

Sinds onze oprichting hebben wij ons als montagebedrijf gespecialiseerd in de montage van industriële loodsen en landbouwgebouwen. Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring in zowel afbraakwerken, funderingswerken als grondwerken.

Stiptheid en kwaliteit als pijlers

Stiptheid en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Uw project zal steeds tijdig en met de nodige kwaliteit afgeleverd worden. Zo garanderen wij als montagebedrijf maximale klantentevredenheid.

Technologische hoogstandjes en vernieuwing

Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en machines om aan uw noden tegemoet te komen. Zo verwerken wij in Oudenaarde nu ook bouwafval uit afbraakwerken van zowel metselwerk als beton.
De breekwerf die ter plaatse verschillende materialen tot Copro-gekeurde granulaten kan verwerken kan ook mobiel worden ingezet. Snel en efficiënt.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor advies of een vrijblijvende prijsofferte.