• Afbraakwerken

Voor al uw grond- en afbraakwerken

Brede waaier aan diensten

Montagebedrijf Nachtergaele Kristof bvba biedt een brede waaier van diensten aan zoals grond- en afbraakwerken, montage- en funderingswerken en het verwerken van steen- en betonafval. Wij verwerken ook uw bouwafval tot nieuwe producten:

  • Mobiele breekwerf: wij komen bij u ter plaatse met onze mobiele breekwerf en verwerken uw bouwafval tot Copro-gekeurd steenpuin, dat opnieuw verwerkt kan worden tot nieuwe producten.
  • Vaste breekwerf: wij komen uw bouwafval ophalen en verwerken het op onze vaste breekwerf (Bedrijvenpark Coupure 6 – Oudenaarde) tot Copro-gekeurde granulaten, die u bij ons kunt aankopen.

Daarnaast verhuren wij ook mobiele kranen tot 220 ton samen met een machinist. Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide aanbod.

Kwaliteit en stiptheid voorop

Kwaliteit en stiptheid dragen wij hoog in het vaandel. Elk project wordt binnen de deadline afgewerkt en dat op een kwalitatief hoogstaande manier. Dankzij onze nauwe en eerlijke samenwerking met de klant, brengen wij elk project vlot tot een goed einde. Vertrouw op onze expertise voor al uw werken.

Correcte service voor een aantrekkelijke prijs

Wij verzorgen al uw grond- en afbraakwerken van a tot z. Zo ontmantelen we niet enkel uw gebouw, maar verzorgen we ook alle transport die hierbij nodig is en verwerken we zelfs ter plaatse steen-  en betonafval. Wij werken efficiënt en tijdsbesparend. Zo krijgt u een correcte service aan een mooie prijs.

Heeft u nog vragen over onze grond- en afbraakwerken of andere diensten? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende prijsofferte.
 

Vraag een offerte aan